Sybian sexshops

Jenter namsos..

Deaktivere facebook konto kristiansand

deaktivere facebook konto kristiansand

Slik sletter du deg fra Facebook Slik går du frem for å slette din profil fra. Jeg får logget inn, men ønsker kun å deaktivere profilen. Å deaktivere en profil er i praksis det samme som å slette den. Facebook, og du kan velge å ikke motta flere e-poster fra. Du kan deaktivere kontoen din midlertidig og komme tilbake når som helst. Slik deaktiverer du en Facebook-profil Hvordan deaktiverer jeg Facebook-kontoen min midlertidig Jul Det er ikke mulig å kontakte. Facebook via e-post eller telefon. Facebook er verdens Slik går du frem for å slette din profil fra. Slik sletter du deg fra Facebook Slik går du frem for å slette din profil fra. Jeg får logget inn, men ønsker kun å deaktivere profilen. Å deaktivere en profil er i praksis det samme som å slette den. Facebook, og du kan velge å ikke motta flere e-poster fra. Du kan deaktivere kontoen din midlertidig og komme tilbake når som helst. Slik deaktiverer du en Facebook-profil Hvordan deaktiverer jeg Facebook-kontoen min midlertidig Jul Det er ikke mulig å kontakte. Facebook via e-post eller telefon. Facebook er verdens Slik går du frem for å slette din profil fra.

Deaktivere facebook konto kristiansand - Hvordan Slette

Vi samler informasjon om hvordan våre tjenester brukes. Opplysninger som hentes inn og administreres av våre samarbeidspartnere vil ikke være under sin kontroll og det enkelte selskaps personvernerklæring vil gjelde, men våre samarbeidspartnere har gjennom avtale forpliktet seg til å følge våre retningslinjer og personopplysningsloven. At Google får tilgang til din IP-adresse og besøkshistorikk og kan knytte dette til din Google-konto for å bedre tilpasse sine tjenester til deg. Ved hjelp av en cookie kan vi identifisere grupper av brukere som besøker våre nettsider, vi kan ikke identifisere enkeltpersoner. . Til å styre hvor mange ganger en annonse blir vist til hver enkelt bruker, og totalt for å rapportere antall annonsevisninger og klikk til våre annonsører. deaktivere facebook konto kristiansand deaktivere facebook konto kristiansand

Hjelp til: Deaktivere facebook konto kristiansand

Vi vil ikke kommunisere med deg på e-posten du oppgir rundt andre ting enn det som er forumrelevant. Behandlingen av opplysninger gjør det mulig å levere bedre tjenester for brukerne samt at vi kan ta bedre betalt for annonsene som vises på våre sider. Det kan for eksempel være navn, bosted, telefonnummer, e-postadresse og IP-adresse, eller en kombinasjon av disse som gjør det mulig å anslå hvilken person som befinner seg bak dataene. Dette gjør det mulig for oss å drive uavhengig journalistisk arbeid og sikre at vi kan fortsette å levere nyttige tjenester for våre brukere. Vi kan også dele informasjon til formål som programmatisk annonsering og «retargeting».

0 Svar till “Deaktivere facebook konto kristiansand”

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *