Sybian sexshops

Jenter namsos..

Leketøy for voksne erotisk novelle

Jeg lå fremdeles bundet. Jacques er snart tilbake, under påskudd av å spørre om maten var tilfredsstillende, og tydelig meget nysgjerrig ønsker å følge med den videre utviklingen. Jeg var visst i ferd med å komme i stemning. Jeg var låst fast, jeg ville bare sparke og slå. Lukten var nesten helt borte nå, eller om den var overhumplet av lukten fra Dr Fransen. Jeg legger den delikate trusen ned på bordet foran meg. Jeg tok av meg sko og mitt lett lyse jakke. Jeg spenner med vilje musklene i beina og rumpa. Du ser spørrende tilbake på meg.

Videos

Damn she is so pretty. leketøy for voksne erotisk novelle

Savnet, en: Leketøy for voksne erotisk novelle

Som om den er ustoppelig i sin søken etter å glede meg. Litt frem og tilbake. Men når man går med slike tanker i hodet så kan man bli gal av mindre. Men det var helt stille i rommet, helt stille. Kjærsten min ryddet av etter hovedretten, mens jeg ble sittene å nippe til mitt avkjølede glass med Chablis. Tusen takk for en hyggelig aften sa jeg med et smil.

Erotiske noveller Erotiske: Leketøy for voksne erotisk novelle

Levende lys brant over alt. Jeg merket at han flyttet på lampen, for å få bedre innsyn. Jeg har tenkt på det om det kan være en utløsende faktor til dette. Du skyver stolen litt bort fra bordet, setter deg på kanten av stolen, og løfter skjørtet akkurat nok til å gi Jacques innsyn til fitten din, der et lite anheng henger fra cliten. Men selv om han har gitt meg ting ingen andre har kunnet gi meg, er det fremdeles denne nagene saken om mitt samme kjønn i meg. Noen øyeblikk senere er klypene på plass, og du ser deg selv i speilet. Hva om jeg trenger det fordi han ikke kan tilfredstille meg fullt. Helt siden nyttårsaften hadde jeg gått med mine indre lengsler etter å prøve dette igjen. En ting er å være naken under skjørtet, men her ligger trusen som et åpenbart bevis overfor alle. Om du føler at du må tisse, så bare slipp det, ikke hold igjen. Jeg vet du har følt deg usikker og utrygg, men jeg vil at du skal prøve så godt du kan å la deg stole på meg, sa han. I en stressende hverdag er sofaen en god venn å ha for å slappe av på, så det var vel den første tanken som slo meg, ah endelig avslapping. Skinnet på stolsetet kjennes glatt og rart mot den nakne rumpen og det våte kjønnet. Men disse her merket jeg at det ikke var sjanse til å komme. Han hadde satt inn spekulumet slik at han hadde fri tilgang til oppe og nede i min grotte. Han dro til side mine lepper, og førte dette kalde forsiktig inn i meg. Jeg sank sammen i sengen, helt slapp. Der lå jeg aldeles hjelpeløs og ble beskuet. Selv syns jeg kansje ikke at kroppen min er helt perfekt, men min samboer elsket den. Og så var det denne lukten som jeg bet meg merke i, en litt søtlig lukt. Du er så opphisset at du klarer ikke la være ta hånden opp under skjørtet og veldig raskt beføle deg selv over kjønnsleppene, over cliten og følelsen er elektrisk. Jeg finner på en måte motstand å har noe å klemme mot. At vi to delte noe helt spesiellt var det ikke tvil om, og det visste vi begge.

0 Svar till “Leketøy for voksne erotisk novelle”

Legg igjen et svar

E-postadressen din vil ikke offentliggjøres. Obligatoriske felt er merket *